mysig outfit


Har absolut ingenting att göra mer än att lyssna på musik, så jag gick in på ginatricot.se och hittade lite fina kläder och "satt ihop" en liten söt outfit, snygg va.. ?;)  tyckte även att väskan var ursnygg, hade allt velat ha en sådan.
/daniela - the one and only.

ke$ha - tik tok

Bra låt det här, super om man har tråkigt! blir faktiskt hyffsat festsugen, men nu är det ju slut på helgen och får väll försöka se framemot nästa helg och hoppas på någon fest då istället! you never know.. ;) 

vad tycker ni om denna låten? 
BRA - DÅLIG - SÅDÄR .. ?;) 

/daniela

godkväll

Sitter just nu vid datorn och slappar bara, har inget speciellt för mig och har jävlig tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra, men sånt är väll livet ;) jag antar att jag får hitta på något extra skoj i veckan eller åtminstone göra något orkar inte sitta hemma och glo bara hela veckan:D även om det är en hektisk vecka framför en ;) det ska nog gå bra. 

men jag har inte gjort ett piss idag annars heller, så hela helgen har varit slapp som fan! Jävligt tråkigt men men, ikväll blir det film och lite sånt mys för mig själv .. skitkul ;) nej hade inte skadat med någon bredvid sig inte! Men men så är inte fallet och kommer nog inte bli det heller i guess, hihi :) meningslöst inlägg..? ja det kan man väll säga men jag vill bara försöka hålla uppdateringen uppe! Tur man är två om den;) hihi ganska jobbigt att driva två bloggar man känner en sorts press över sig att man MÅSTE blogga! men man bloggar när man känner för det och när man har något speciellt att skriva om, vilket detta inlägget inte är ;) 

men jag hoppas ni haft en underbar helg. 
kisses'



/daniela


snabbinlägg

Hallååå :]
har fullt upp med att plugga men tänkte att det var lika bra att slänga in ett snabbt inlägg än ingenting alls? :) ser att vi inte har sån bra update :( FÖRLÅT! lovar att det skall bli bättre :) .. Yeye, till annat nurå :] har hemuppg måndag-tisdag så jag gör dom nu så att jag slipper dom då ;) blir ledig två dagar istället - GÖTT! aa känns behövligt. Kan skriva lite mer senare istället, måste fortsätta med pluggandet ;|



Vem var snyggast på ELLE galan? :]
själv tycker jag Kenza & Carolina gynning!


Godkväll!

Sorry för dålig uppdatering people's! har totalt glömt bort att blogga även om jag inte haft ett skit att göra denna jävligt tråkiga lödag. Men jag sitter iaf och kollar på "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och har jävligt mycket skrivkramp efter att ha svarat på alla kommentarer i min vanliga blogg som kommit in. Men jag överlever för det ändå(; men det blir ingen mer uppdatering i denna bloggen för ikväll.

Så ni får ha en fortsatt bra natt får jag säga isåfall, så hörs vi imorgon i guess. Michaela har heller inte haft tid att skriva här i bloggen för hon har varit på bio och lite sådant. Men hoppas ni förstår 

hörs
kisses'

Godmorgon!

Pigga och vakna? det är jag trots allt, gick ju upp för en halvtimme sen alltså halv 2.. Så har sovit bort en bra del av dagen, men det tar jag igen på annat sen:) nu sitter jag här och har nyss svarat på kommentarer på min egna blogg äter frukost och dricker kaffe, mumma! Ska försöka mixtra ihop något skoj att skriva om i denna bloggen idag tänkte jag :) men det kommer later. 

ha det så bra så länge så hörs vi sen 
kisses'

daniela hissar


Var inne och kollade på modehus och hittade dessa snygga mysbyxorna, gaah! funderar fan på att beställa hem ett par, stort bud på det. För dem var verkligen snygga och varför ska man tveka på det? Dessutom är det rea på dem så kostar bara 199:- hur bra kap som helst man gör då ju, det tåls att fundera på :) Och älskar självaste färgen, riktigt fin blå :) 

vad tycker ni snygga eller? 

/daniela

i-d-i-o-t



FYFAN VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ FKING IDIOTER.
Någon idiot som skrivit anonyma kommentarer till daniela, jag menar?! hallå och dom sakerna som du skrivit ditt as, ahru både kränkande och äckligt. synd bara att ip-adressen står då :] menar, inte svårt att kolla upp redan sett att du går på ängelholms gymnasieskola :] lilla lilla vännen, du må fan inte ha alla hästarna hemma i stallet - IDIOT!




godkväll

Idag har inte hänt något speciellt, har bara slappat hela dagen och bloggat, dock inte blivit så mycket just på denna bloggen utan har mest varit på min egna http://daanielab.blogg.se men det blir mer här sen! Vi har ju inte haft den sålänge så det är ju anledningen till det inte blivit så mycket och skolan tar ju också en del av tiden till att man inte hinner, men det ska vi allt ta och lösa. Jag tror det blir skolan imorgon, jag var ju inte där idag så egentligen känns det ganska meningslöst att dra imorgon då också..?! en dag sen helg, njaa det tåls att funderas på alltså. Men kanske drar ändå eftersom jag antagligen ska iväg på kvällen med några kompisar och fieesta :) Vi får se vad jag känner för. 

Tänkte även lägga in en dagens outfit bild.
linne: ginatricot
kofta: H&M
Jeansleggings: MQ
skärp: kommer inte ihåg.

men självklart så spillde jag en droppe med rosa nagellack på mina vita jeansleggings, smart va..?! det tycker inte jag, blir ju less på sånt:( min VITA? det är inte klokt jag som älskar vita byxor, har dock ett par riktigt jeans såklart, men jag älskar jeansleggings. Jag tänkte göra nagelförlängning med rosa toppar, dock sket i jag i det efter jag spillt nagellack och hade inte tillräckligt med passande toppar.
kisses
/daniela


aloo :)

Blogg.se har krånglat lite idag, så har inte kunnat blogga för allt dryga.. Så kände att jag kan lika gärna vänta tills des krånglat klart och sedan uppdatera lite, har inte så speciellt mycket att säga just nu. Men det kommer kanske något skoj inlägg lite senare. Stannade hemma från skolan idag är lite förkyld nämligen så kände att jag lika gärna stannar hemma, dagen igår var ju inte den roligaste i snöstormen och att bussen fastnade i halva backen i nötte, verkligen inte roligt, men men sånt som händer i snöoväder ibland! Idag ska jag bara slappa var det tänkt och sitta vid datorn och lite så :) uppdatera i bloggen och såvidare!

går inte ladda upp bilder ser jag så det krånglar fortfarande, men det får bli tråkigt inlägg.. 

hoppas ni haft en superdag iaf.
kisses'
/daniela

ute och tagit nya bilder


dessa tre bilderna får bli dem jag lägger upp, har en hel del fler. Men jag tycker dessa får räcka, jag har tagit fotot så bilderna fokuserar mycket på en sak, som bilden i mitten så fokuserar bilden på vissna lövet. Jätte fint tycker jag och jag är ganska stolt över mina bilder ikväll. Så jag gjorde rätt, gick ut och tog fina bilder. Tog såklart egofoto också som jag kanske kommer lägga upp lite senare:) 

kisses'

/daniela - the one and only´

h e l l u !

Hellu (:
har precis käkat (dock hade mamma saltat maten LITE för mycket) så det var mer saltsmak än vad det skulle smaka -.- yeye, det är väl sånt som händer :] skall snart lägga mig och kolla på film, vene vilken än men får se lite :) sen skall jag ta in hästarna & efter det lägga mig :] skall upp någorlunda tidigt imorgon så jaa måste ju komma upp (y) har inte gjort alls mycket idag, bara städat, fixat stallet, kollat på tv & sovit.. Men nu skall jag dra mig vidare, hade fint (: skriver mer imorgon !




ring som kapsylöppnare..?!

Denna ring är inte bara snygg utan fungerar även som en flasköppnare alltid till hands. Gjord av rostfritt stål.

 

Så nu är det slutletat i lådorna efter flasköppnare. Nu kommer du alltid ha en redo när du ska öppna den där iskalla frestande ölen. Beer Bottle Opener kommer att bli din bäste vän.

 

 

mina tankar runt detta:
detta är ett väldigt smidigt sätt att hanteras av, när man kanske inte hittar sin flasköppnare kan man istället ha en ring som är en flasköppnare, riktigt häftigt. Och om man kanske är ute och festar på stan eller bara något sådant så brukar det vara ganska jobbigt att ta med sig en flasköppnare som man lär bli av med när man fått i sig för mycket dricka. Som på nyår när folk tar med sina bacardi som ex, då är detta en fantastisk uppfinning. Att man inte märkt och tänkt på det innan.. ?! haha

 

Källa: Fungadgets <-- klicka på länken.

/daniela


dagens outfit

Min outfit för idag, vad tycks? ;) 

/daniela

i skolan

sitter just nu i skolan medan dem andra är och äter, har ingen lust att äta mat, men det fick bli en bit choklad på det istället (a) dock försöker jag trappa ner det goda och tar naturdiet och går ut och promenixar varje dag, :) eller ja jag håller på att börja med det, började dock igår.. men ska inte äta massa gottgott men svårt att bara sluta sådär, vi ska antagligen har två timmar svenska vid  om vi har någon lärare vill säga eftersom vår svenska lärare är gravid och kanske snart ska föda, man vet aldrig vad som sker i veckan och därför är hon inte här. Men jag har inte något speciellt att skriva, kände bara för att uppdatera lite.

skriver när jag kommer hem med något intressantare inlägg
kisses'

/daniela


ingen rubrik

Har inte så stor lust att skriva, så jag låter Daniela fixa det.
Mycket som hänt under kort tid, väldigt jobbigt nu.


fick sluta tidigare

Nu är jag hemma, eller jag har dock varit det ett bra tag nu, en timme åtminstone! Skulle slutat 16:45 egentligen, men det blev inte för att det var omprovstillfälle idag vilket innebär att vi inte kan ha salen så vi fick sluta tidigare, så det var ganska skönt att sluta 11:00, blir så en gång i månaden det är något iaf:) men vi stannade kvar i skolan och pluggade och gjorde klart vårt arbete som skulle vara inlämnat today, så nu är det avklarat. Bara lite smått och så kvar men det fixar man sen. Annars händer inget mer speciellt idag, ska kanske ta mig ut en sväng så jag rör mig. Kanske blir inom statoil också för inhandling av något litet gott choklad, ni vet under mensperioden den är ju inte den roligaste ;) då kommer suget efter choklad. Hos mig kommer alltid suget efter det, någon mer än jag som har sug efter något just då? aja roligt samtalsämne ju (y) haha. Min bror och hans tjej är här just nu dem sitter dock i köket och snackar med mamma och pappa medans jag sitter här, orkar inte sitta där ute :D datorn är mitt allt mitt liv och min kärlek ni vet;)

men ni får ha det bra sålänge så skriver jag kanske lite mer senare ikväll.
kisses'


/daniela - the one and only ;)

We-do-it-together



Nu är det dax för mig och michaela att ta itu med denna bloggen som nyss är färdig med design och header. Vi kände att det kan vara kul att börja blogga tillsammans, det är oftast folk som bloggar enskillt, men det kan vara en kul grej att ha något genemsamt. I denna bloggen kommer vi skriva om nästan allt möjligt så tveka inte, kliv in och kika och se om det är något i din stil. Jag hoppas iallafall att ni kommer vilja följa vår blogg om så är fallet kan ni bara klicka på följ oss med bloglovin! Svårare än så är det inte. Och allt vi skriver om är bara för nöjes skull inte för att komma upp och "leka stora" vi vill nå fram till er läsare och göra något intressant för er. Och är det något ni saknar och vill se mer av, kommentera och säg gärna vad ni tycker så vi vet! Vi ska göra det bästa uttav det vi gör, gilla eller inte :)

Vi har även våra egna privata bloggar utanför denna bloggen som ni ser i länkarna i menyraden till högersida. Ni kan gärna gå in och kika där om ni har lust. Det är i princip samma handling, men den här bloggen kommer vara något extra, dels för vi är två som jag skrev längre upp och dels för att det kommer finnas lite extramaterial här.


/ daniela & miski.

RSS 2.0